[Csaladtortenet 2] Segítség kérés (csatlakozás)

Leiter Éva vadoceva at vipmail.hu
2011. Aug. 21., V, 20:35:30 CEST


Kedves Sándor és Anna!

Igaz nem most, hanem 2007-ben kértem segítséget tőlük apám fogságának ügyében. Hónapok múlva (nagyon sokára) kaptam választ Havasi Irina FÁK országbeli referenstől és még azt is megírta, hogyan jutok el oda. 
Megkeresem az email címet és elküldöm.
Sok sikert kivánok: leiter Éva

--
Üdvözlettel: Éva


-- Eredeti üzenet --
Feladó: Varga Sandor <hotech at freemail.hu>Címzett: csaladtortenet at levlista.theka.huElküldve: 2011. augusztus 21. 18:43Tárgy : [Csaladtortenet 2] Segítség kérés (csatlakozás)

Tisztelt Listatagok! Én is hasonló problémával kerültem szembe, mint Bozzayné Anna.Levélben kértem segítséget a Hadtörténeti Intézettől, és a Hadifogolyadatbázis üzemeltetőitől, de nem is válaszoltak.Bármilyen segítséget szívesen veszek én is. Fogság helye: l.299/22Halál helye: kl. l.299/20,g.14/36, kv.1, m.37 Érdekességként akiről szó van, rendőr volt a Mosonyi utcai laktanyában.1945.3.2-án orosz hadifogságba esett Budapesten. Még abban az évben december 24-én elhunyt a fenti helyen. Kedves Listatagok! Segítséget szeretnék kérni!Édesanyám testvére hadifogolyként meghalt Oroszországban 1946ban. Az adatbázisban megtaláltam.A temetés helyeként a következőket találtam, amiből nem tudom ,hogy melyik temetőt jelentheti. kl.sz.g.5131,k/m-9/15,o.z.15 Minden segítséget előre is köszönök:Bozzayné Anna Üdvözlettel:Varga Sándor
 _______________________________________________
 csaladtortenet mailing list
 csaladtortenet at levlista.theka.hu
 http://levlista.theka.hu/mailman/listinfo/csaladtortenet
 NeoRadix lista: http://groups.google.com/group/neoradix?hl=hu
 MaCsE lista: http://groups.google.com/group/macse?hl=hu 
 


További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról