[Csaladtortenet 2] Fwd: MyHeritage hírlevél - 2013 Június

Bágya Szilárd nyikolaj76 at citromail.hu
2013. Jún. 29., Szo, 11:50:31 CEST



-- Eredeti üzenet --
Feladó: MyHeritage Newsletter  <newsletter at myheritage.com>
Címzett:  <nyikolaj76 at citromail.hu>
Elküldve: 2013. június 26. 14:45
Tárgy : MyHeritage hírlevél - 2013 Június


Problémái vannak az e-mail megtekintésével? Nyissa meg a böngészőjében.
MyHeritage újdonságok ebben a hónapbanÜdvözlünk a havi hírlevelünkkel, eljuttatjuk az utolsó híreket, történeteket, és tippeket adunk, segítséget nyújtunk a családfa kutatáshoz.Látogasd meg a MyHeritage-t most
Bemutatjuk a Record Detective™: áttörés a családfakutatásban Gondolt már arra, hogyan lehet még többet kutatni kevesebb idő alatt? Mi megadjuk a választ az Ön számára, egy teljesen új technológia, amely automatikusan felfedi az új nyomokat az Ön számára, amely megmutatja a nyilvántartások és családfa kapcsolatait minden találatnál.
Tudj meg többet »Visszautazás a 19 századba a Census Records segítségévelAz ipari forradalom alatt, szerte a világon, az egyszerű emberek élete átalakult. Fedezze fel, ha az ősei felcserélték a vidéki gazdálkodói életüket a városira. A teljes gyűjtemény az amerikai szövetségi népszámlálás (1790-től 1940-ig), valamint a brit népszámlálás adatait tartalmazza.
Keresés itt »Találja meg ősei sírköveitGazdag információk a dátumok és a fényképek, sírkövek, egy nagyszerű információforrás ősökről, és megtalálni őket gyakran érzelmi élmény. Most dupla tartalommal találhat meg több millió sírkövet a MyHeritage -on, melyek nagy része szabadon kereshető és megtekinthető.
keresés itt »Felhasználó története: Marilyn Monroe MayflowerOlvassa el a Floridai Melva Jo Wright interjúját arról, hogy a MyHeritage Smart Matches™ kombinációi alapján rokonságot fedezett fel Marilyn Monroe-val akinek közvetlen kilencedik nagyszülei a Mayflower angol zarándokai voltak Amerikába 1620-ban.
Olvass tovább »Havi tipp: Interjú az idösebb generációvalHányszor hallottuk, hogy valaki azt mondta: "Bárcsak kérdeztem volna a nagymamát a halála előtt?" Ügyeljen arra, hogy értékes családi információ ne vesszen el örökre, a legjobb interjú tipp:Készítsen kérdéseket és témákat előrehogy majd egy régi családi fotó vagy album segítsen elöhozni az emlékeketRögzítsd az interjút, jegyzetelj, - még jobb, egy hang-vagy videofelvétel, amely átírhatókésőbb.akkor majd ezeket az értékes információkat a családfáján megjegyezheti, a forrást és a dátumot is.
Tudj meg többet »Tudj meg többet a MyHeritageNézd a videónkatKapcsolatOlvasdkövetkező
Ha hosszú ideje nem kaptad meg a mi havi hírlevelünketkattintson ide a leiratkozáshozMyHeritage (USA) Inc., 2975 Executive Parkway, Suite 310, Lehi, Utah 84043, USA



További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról