[Csaladtortenet 2] Kérés Zsolt Antostól

CsBZs csbzs1 at yahoo.com
2013. Május. 24., P, 00:12:24 CEST


T. Levelezőtársak!

Továbbitok egy levelezést és segítséget kérek Antos Zsoltnak, már ha tudtok konkrét ötletekkel segíteni. Nevében előre is köszönet.


 
Zsuzsi
(CsBZs)


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------(Kutatott családok:



----- Forwarded Message -----
From: Facebook <notification+kr4mamnbaqyx at facebookmail.com>
To: Zsuzsanna Margit Cseresnyésné Bécsy <csbzs1 at gmail.com> 
Sent: Thursday, May 23, 2013 1:22 PM
Subject: Zsolt Antos új üzenetet küldött.
 


Facebook
 Zsolt Antos 2013. május 23. 12:52  
Szia! Nagyon köszönöm! Szerinted mikorra lehet válaszra számítani, illetve mennyi esélye lehet annak, hogy pótolhatók illetve feltárhatók a régi családi dokumentumok, összefüggések?
Köszönöm, Zsolt 
A beszélgetés előzményei
 Zsolt Antos 2013. május 15. 18:10 
Szia!

Úgy rémlik, azt mondtad, hogy aktívan tevékenykedsz családfa-kutatás terén. Anyai ágon elég érdekes a családunk története: I. Rákóczi Györgytől kaptak nemesi rangot, harcoltak a szabadságharcokban, dédnagyanyám bárónő volt Erdélyben; sajnos nagyanyám egy gyenge pillanatában eladta sok kacattal egyetemben a nemesi levelet és minden egyéb családi iratot. Az volna a kérdésem, hogy pótlást, másolatot lehet-e szerezni, illetve kicsit nyomozni a családfa mélyebb összefüggései után? Te vállalsz-e effajta nyomozó-, iratszerző munkát, illetve milyen összegekre érdemes számítani a hivatalos ügyintézés során illetve milyen tiszteletdíjjal dolgozol? Feltételezem az erdélyi levéltár az első kiindulópont, de az én tudásom itt meg is áll... 

Előre is nagyon köszönöm válaszod,
Nagyon jók a rajzaid, szoktam nézegetni őket.
Szép estét, 
Zsolt 
 Zsuzsanna Margit Cseresnyésné Bécsy 2013. május 15. 18:55 
Kedves Zsolt!

Kérdésedet elküldöm a családtörténetkutató egyesület levelezőlistájára, mert ők sokkal okosabbak nálam és a válaszokat továbbítani fogom Neked!

Köszi a bizalmat

Zsuzsi
(CsBZs)  
 
Beszélgetés megtekintése a Facebookon – Erre az e-mailre válaszolva üzenetet küldhetsz Zsolt Antos számára.
Ezt az üzenetet elküldtük a(z) csbzs1 at gmail.com címre. Ha a továbbiakban nem szeretnéd megkapni ezeket az üzeneteket a Facebooktól, kérjük, kattints ide: leiratkozás
Facebook, Inc., Attention: Department 415, PO Box 10005, Palo Alto, CA 94303  


További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról