[Csaladtortenet 2] [MACSE: 12235] Interjú Kocs Jánossal

Hedvig Gaspar gasparhedi at hotmail.com
2015. Jan. 18., V, 02:32:16 CET


Kedves János!

Én is tiszta szivemből gratulálok!  Köszönet felbecsülhetetlen értékű munkádért!  Külön köszönet, hogy munkásságoddal lehetővé tetted családom háromszéki ágának részletes felderitését, amiről korábban már források hiányában lemondtam!

Üdv:  Gáspár Hédi

From: csaba at hatvany.de
To: macse at googlegroups.com; Csaladtortenet at levlista.theka.hu
Subject: [MACSE: 12235] Interjú Kocs Jánossal
Date: Sat, 17 Jan 2015 10:19:04 +0100

Kedves Listatársak, közülünk sokan ismerik, virtuálisan vagy személyesen, kedves erdélyi MACSE tagtársunkat és partnerünket, Kocs Jánost. Az alábbi interjúból közelebbről megismerhetjük Jánost és munkáját: A családkutató http://erdely.ma/mozaik.php?id=179773&cim=a_csaladkutato Kedves János, gratulálunk és a további sikereket és kitartást kívánunk nagyszerű értékmentő munkádhoz! Üdv,Csaba




-- 

A Magyar Családtörténet-kutató Egyesületet (MACSE) levelezőlistája

 

A lista szigorúan csak az Egyesületünk életével kapcsolatos leveleket fogad. Például a tagsággal, a honlappal, az adatbázisainkkal és más projektjeinkkel, a MACSE vacsorákkal, a rendezvényeinkkel, stb. kapcsolatos leveleket várunk a listára. Szigorúan tilos a listára politikai, világnézeti, vallási vagy más az Egyesületünk életével nem szoros kapcsolatban levő témákkal foglalkozó leveleket küldeni.

A lista címe: macse at googlegroups.com

A lista honlapja: http://groups.google.com/group/macse?hl=hu

Ha le akarsz iratkozni a listáról, küldjél egy üres üzenetet erre a  macse+unsubscribe at googlegroups.com címre.

A családkutatással, családtörténettel, stb. foglalkozó leveleket a nyílt (bárki által elérhető): http://levlista.theka.hu/mailman/listinfo/csaladtortenet levelezőlistára várjuk.
 		 	   		  


További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról