[Csaladtortenet 2] Abony

Szűcs László Szucs.Laszlo at posta.hu
2016. Május. 5., Cs, 08:02:41 CESTT. Lista,
köszönöm a sok segítséget.
A halotti bejegyzését próbálom megkeresni, hátha ott feltüntették a születési helyet.
A dátummal bizonyosan bajba voltak, mert a férj 1801-ben született, 1822-ben házasodott és 1834-ben halt meg, a halálnál 40 év volt beírva életkornak.


Szűcs László
e-mail: .. szucslaci970 at gmail.com<mailto:szucslaci970 at gmail.com>
e-mail: .. szucs.laszlo at posta.hu<mailto:szucs.laszlo at posta.hu>
 http://szucs-csalad.hupont.hu/
Kutatott nevek: Szűcs, Bálint, Mészáros, Détári, Thanhoffer, Paprika, Vittek, Bihari, Kardos, Vinke, Krizsán, Zakar, Magyar, Lovas, Bencze, Bivalyi, Darányi, Budai, Kenéz, Tar, Oldal, Jámbor, Takács, Nyalábos, Szunyog, Pataki, Kandorf,
Kutatott hely: Cegléd és környéke, Nyitra vármegyei Verbóc, Vas és Sopron vármegye, Sóly.

________________________________
Ez az elektronikus levél bizalmas és/vagy jogilag védett információkat tartalmazhat, és kizárólag a címzettnek szól. Amennyiben ezt a levelet sérülten kapta meg vagy nem Ön annak valós címzettje kérjük, haladéktalanul tájékoztassa erről a feladót, és a levelet törölje rendszeréből. Az elektronikus levél engedély nélküli másolása, sokszorosítása, terjesztése, módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tiltott. Az elektronikus úton történő levelezés elsősorban információs célokat szolgál. A Magyar Posta Zrt. nem tesz és nem fogad el hivatalos kötelezettségvállalásokat kizárólag elektronikus levél útján, hacsak erről ellentétes tartalmú megállapodás nem született a felek között. Az elektronikus levél tartalma nem feltétlenül tükrözi a Magyar Posta Zrt. hivatalos álláspontját adott ügyben.

Nyomtatás előtt gondoljon a környezetére! Think of the environment before printing!


További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról