[Csaladtortenet 2] Fw: Arcanum kedvezményes ajánlata 2017. évre az ADT rendszer használatára

Temesvári Jenő jeno.temesvari at chello.hu
2017. Már. 18., Szo, 20:05:59 CET


 Kedves listatársak! 

Nem tudom, hogy az alábbi tájékoztatást megkapta-e a teljes tagság, vagy csak engem tiszteltek meg a válasszal. Az ARCANUM emelte a “tétet” most már 150 tag kell a kedvezményes hozzáféréshez.
Kérdés, hogy ez összejön-e, főleg, hogy eddig ez ügyben a T. MACSE Vezetőség semmit sem tett hogy ezt a létszámot összehozza, ahogy azt egy éve tette. Ismervén, hogy a MACSE mintegy ezer fős tagsága látszólag egy közös egység, azonos kutatási elkötelezettséggel, és azt is, hogy ez a társaság amúgy meglehetősen polarizált, kérdés, hogy meg lehet-e szervezni záros határideig, hogy az ARCANUM felé megfeleljünk. Talán most kissé háttérbe kellene szorítani az amúgy bizonyára kedvelt “MACSE vacsikat”, s egy szélesebb tagság felé kéne nyitni.
Nem szándékoztam senkit sem sem megbántani, sem kritikával illetni, de szerény megítélésem szerint eléggé sarokba van szorítva mindannyiunk kutatási lehetősége az időbeli megszorításokkal, így legalább élnünk kellene azokkal az adatbázis kutatási lehetőségekkel, amik még hozzáférhetőek.
Mindezt megfontolásra ajánlom egyszerű vidéki tagként... Üdvözlettel: Jenő

From: Dr. Kollega Tarsoly István 
Sent: Saturday, March 18, 2017 6:04 PM
To: Temesvári Jenő 
Subject: Arcanum kedvezményes ajánlata 2017. évre az ADT rendszer használatára

        Tisztelt Temesvári Jenő!

      Arcanum kedvezményes ajánlata ADT rendszer használata

      Az Arcanum Kft. a magyarországi családtörténet-kutatók legaktívabb és legeredményesebb közösségének, a MACSE-nak – tevékenységük és érdeklődésük elismeréseképpen, és a kölcsönös előnyök érdekében – újból ajánlatot tesz az ADT+ rendszerünk használatára. 

      Az Arcanum Digitális Tudománytár (http://adtplus.arcanum.hu) jelenleg több mint 12 millió (tavaly 8 millió) oldal fontos forrást tartalmaz. 

      Örömmel vettük érdeklődésüket az előfizetés meghosszabbítását illetően. A tavalyi ár (bruttó 15.000 Ft/12 hónap) abban az esetben érvényes, ha minimum 150 fő jelentkezik. 

      Az előfizetés menete:

        a.. 2017. április 7-től 3 hónapra kártyával az oldalon (OTP SIMPLE felületen) vagy utalással (ezt kérem, mindenképpen jelezzék, és csak a megbeszéltek alapján utaljanak), nem kell újból regisztrálni (ha van új felhasználó regisztráljon, aktiválja fiókját, majd belépve a felhasználó nevére kattintva az oldalon elő tud fizetni) 
        b.. az elektronikus számla megérkezése és a pdf-ek megtekintése jelzi a sikeres előfizetést 
        c.. e-mail küldése a biszakbogata at arcanumkft.com -ra, csak ekkor történik meg a meghosszabbítás. 


      Üdvözlettel 
      Biszak Sándor cégvezető 
      ARCANUM Adatbázis Kft.

      Jelentkezés 
      itt: 
      Feliratkozás

      HATÁRIDŐ: 2017.03.31.



      Dr. Kollega Tarsoly István 
      MACSE elnöke
     

     Mentes a vírusoktól. www.avast.com  


További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról