[Csaladtortenet 2] MACSE busszal Bécsbe

Beszeda László beszeda.csalad at freemail.hu
2017. Már. 24., P, 10:59:58 CET


 
----------Eredeti üzenet----------Dátum:2017. március 24., péntek, 10:59:13
Feladó:"Beszeda László"
Tárgy: 
Címzett:csaladtortenet
 
Tisztelt kutatótársak ! A MACSE autóbuszt indít az ÉV KUTATÓHELYE DÍJ átadásra Bécsbe ! Az utazás MACSE tagoknak költségmentes ! Sajnos a korai indulás és egyéb problémák miatt 5-6  lemondás volt a napokban, ezért tovább toborozzuk az utasokat !  Nem csak budapestieket, hanem olyanokat is várunk, akik az M1 autópálya mentén laknak, így Tata, Tatabánya, Komárom, Veszprém, Pápa, Sopron környékéről is bárunk jelentkezőket ! A helyek korlátozottak, kérem aki jönni szeretne, nálam jelentkezzen:
06-20-404-71-80 vagy a beszeda.csalad at freemail.hu címen.  A MACSE ÉV KUTATÓHELYE DÍJ szavazásán a külföldi kutatóhely kategória díját a Hadtörténeti Intézet bécsi kirendeltsége nyerte.A díj átadásra a Collegium Hungaricumban kerül sor 2017.03.28-án 11 órakor.A díjátadáson tájékoztatást kapnak a résztvevők a kinti kutatási realitásokról, várhatóan találkozhatnak a MNLbécsi delegáltjával, a Staatarchiv és az osztrák családfa kutatók képviselőivel, magyar kutatókkal és érdeklődőkkel.
A díjátadás után látogatást tehetünk a kutatóhelyen és ha marad időnk más programra is lehetőség lesz. Pl a Heeresgeschichtliches Museum.. Beszeda Laci


További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról