[Csaladtortenet 2] [MACSE: 15888]

Lévay Béla levaybela at invitel.hu
2017. Május. 22., H, 20:19:35 CEST


Gratulálok!

Lévay Béla
2457 Adony, Vetus Salina u. 17.
Mobil: 20-803-8061
levaybela at invitel.hu
Honlap: levay-csaladfa.hu


From: Péter Ákos 
Sent: Monday, May 22, 2017 4:17 PM
To: macse at googlegroups.com ; csaladtortenet 
Subject: [MACSE: 15888] 

Kedves Kutatótársak! 

Most nem segítséget szeretnék kérni, hanem szeretnék valamit Önöknek/Nektek mutatni.
Kevesen tudják, de a való életben felszolgálóként tevékenykedem, jelenleg a szakma mestercímének megszerzéséért küzdök. A vizsga 3 részből áll, pénteken volt a gyakorlati, melynek egyik elemeként egy fiktív alkalomra kellett megteríteni egy 4 fős asztalt valamint egy bemutató asztalt készíteni. Ez a háttérben látható. Egyszerű, régi iratok, fényképek és egy plakát a MACSE céljait valamint családfámat bemutatva. Alkalomként egy fiktív MACSE rendezvényt választottam, szeretném megmutatni hogy is nézett ki a már megterített asztalom.
A vizsgabizottság tetszését legjobban az én alkalmam valamint terítésem nyerte el, így bízom abban, hogy sikerült a vizsga. :) Egyik vizsgabiztos érdeklődését felkeltette a családfakutatás, így lehetséges, hogy hamarosan őt is köreinkben üdvözölhetjük.
További szép napot és eredményes kutatást kívánok mindenkinek!
Üdv:
Ákos
-- 
A Magyar Családtörténet-kutató Egyesületet (MACSE) levelezőlistája
 
A lista szigorúan csak az Egyesületünk életével kapcsolatos leveleket fogad. Például a tagsággal, a honlappal, az adatbázisainkkal és más projektjeinkkel, a MACSE vacsorákkal, a rendezvényeinkkel, stb. kapcsolatos leveleket várunk a listára. Szigorúan tilos a listára politikai, világnézeti, vallási vagy más az Egyesületünk életével nem szoros kapcsolatban levő témákkal foglalkozó leveleket küldeni.
A lista címe: macse at googlegroups.com
A lista honlapja: http://groups.google.com/group/macse?hl=hu
Ha le akarsz iratkozni a listáról, küldjél egy üres üzenetet erre a macse+unsubscribe at googlegroups.com címre.
A családkutatással, családtörténettel, stb. foglalkozó leveleket a nyílt (bárki által elérhető): http://levlista.theka.hu/mailman/listinfo/csaladtortenet levelezőlistára várjuk.


További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról