[Csaladtortenet 2] Arcanum előfizetés

vassandrasi.brigitta at upcmail.hu vassandrasi.brigitta at upcmail.hu
2018. Nov. 23., P, 12:08:31 CET


Kedves Macse tagok ! 
Írtam Bogátának de eddig még nem válaszolt. Kérdésem az lenne, hogy a 2019.04.04.-ig érvényes előfizetésem valóban meghosszabbodik 10 hónappal ha most előfizetek black friday keretében ( 9990 Ft-10 hónap) 
Köszönöm
Vass-Andrási Brigitta
> 2018. november 22., 12:40-kor "reicher.peter" <reicher.peter at gmail.com> ezt írta:
> 
> 
> kedves macse tagok! mindenki hasznalja ki az arcanum fekete penteki akciojat mert nagyobb kedvezmenyt biztosit mint amit a macse el tudott erni az arcanumnal! ha ez igy van, jovore felul fogjuk vizsgalni az arcanummal a lehetosegeinket! udvozlettel reicher peter macse elnokSaját Samsung Galaxy okostelefonról küldve.
> -------- Eredeti üzenet --------Feladó: "DistriBútor Kft." <distributor.kft at chello.hu> Dátum: 2018. 11. 22.  9:35  (GMT+01:00) Címzett: csaladtortenet at levlista.theka.hu Tárgy: [Csaladtortenet 2] Arcanum előfizetés Kérdésem van. Amennyiben holnap előfizetek az Arcanum egynapos kedvezményes akciókeretében, nem befolyásolja ez a MACSE kedvezményes előfizetési lehetőségét?Beszámítják majd a MACSE tagokat a kedvezmény létszámhoz kötött feltételénekteljesítéséhez? Knopp János---Ezt az e-mailt az Avast víruskereső szoftver átvizsgálta.https://www.avast.com/antivirus  ==  ==  ==  ==  ==Támogatott csatolmányok:jpg, jpeg, gif, png, pdf; Max. méret: ~3 MB_____________________________________________________________________________levelező lista honlap: http://levlista.theka.hu/mailman/listinfo/csaladtortenetLevlista fórum: http://forum.csaladkutatas.hu
>   ==  ==  ==  ==  ==
> Támogatott csatolmányok:jpg, jpeg, gif, png, pdf; Max. méret: ~3 MB
> _____________________________________________________________________________
> levelező lista honlap: http://levlista.theka.hu/mailman/listinfo/csaladtortenet
> Levlista fórum: http://forum.csaladkutatas.hu


További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról