[Csaladtortenet 2] [MACSE: 20381] Facebook kérés

Hedvig Gaspar gasparhedi at hotmail.com
2019. Aug. 12., H, 04:55:20 CEST


Kedves Áron!

Selmecbánya anyakönyvei a mormonokon keresztül elérhetőek online a katalóguson keresztül, de "Selmeczbánya"-t kell beírni a keresett helységre.

https://www.familysearch.org/search/catalog/results?count=20&placeId=74644&query=%2Bplace%3A%22Hungary%2C%20Hont%2C%20Selmeczb%C3%A1nya%22

Üdv:  Hédi
Catalog Search Results for {parameters} - FamilySearch.org — FamilySearch.org<https://www.familysearch.org/search/catalog/results?count=20&placeId=74644&query=%2Bplace%3A%22Hungary%2C%20Hont%2C%20Selmeczb%C3%A1nya%22>
Discover your family history. Explore the world’s largest collection of free family trees, genealogy records and resources.
www.familysearch.org


________________________________
From: macse at googlegroups.com <macse at googlegroups.com> on behalf of Ilona Adelheid Sümegi Hegyi <sumegihegyi at gmail.com>
Sent: August 11, 2019 3:49 PM
To: macse <macse at googlegroups.com>
Subject: [MACSE: 20381] Facebook kérés

Ledves Társak!
Fb oldalra érkezett kérés:
“Üdvözletem. Ahogy )mind az egyesület tagjai között, mind pedig távolabbi családtagjaimmal), egyre több emberrel beszélek, úgy tisztul le a családom története, kerülnek hozzám dokumentumok, kiegészítések. A XVIII. század első feléig követhető a családom, ám a Hont-vármegyei Selmecbányán problémákba ütköztem. Így olyan szakemberre van szükségem, aki Selmecbánya dokumentális anyagai között kutakodna, ill. rálátása van ezekre. Segítségüket köszönöm: Greguss Áron

“
Üdv:
SHI
--
S. Hegyi Ilona Adelheid

06/20/431-9073
info at sumegiviolin.com<mailto:info at sumegiviolin.com>
www.sumegiviolin.com<http://www.sumegiviolin.com>


--
A Magyar Családtörténet-kutató Egyesületet (MACSE) levelezőlistája

A lista szigorúan csak az Egyesületünk életével kapcsolatos leveleket fogad. Például a tagsággal, a honlappal, az adatbázisainkkal és más projektjeinkkel, a MACSE vacsorákkal, a rendezvényeinkkel, stb. kapcsolatos leveleket várunk a listára. Szigorúan tilos a listára politikai, világnézeti, vallási vagy más az Egyesületünk életével nem szoros kapcsolatban levő témákkal foglalkozó leveleket küldeni.
A lista címe: macse at googlegroups.com
A lista honlapja: http://groups.google.com/group/macse?hl=hu
Ha le akarsz iratkozni a listáról, küldjél egy üres üzenetet erre a macse+unsubscribe at googlegroups.com címre.
A családkutatással, családtörténettel, stb. foglalkozó leveleket a nyílt (bárki által elérhető): http://levlista.theka.hu/mailman/listinfo/csaladtortenet levelezőlistára várjuk.
---
Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „Magyar Családtörténet-kutató Egyesület (MACSE)” csoportjára.
Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) macse+unsubscribe at googlegroups.com<mailto:macse+unsubscribe at googlegroups.com> címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/macse/CAB1YaisFLWR1fshmJuwCKjG2-FWwwOZeWQpkVvpBafatc3_skA%40mail.gmail.com<https://groups.google.com/d/msgid/macse/CAB1YaisFLWR1fshmJuwCKjG2-FWwwOZeWQpkVvpBafatc3_skA%40mail.gmail.com?utm_medium=email&utm_source=footer>.


További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról