[Csaladtortenet 2] [MACSE: 20290] bécsi kirándulás

Marcsi H hamory.marcsi.49 at gmail.com
2019. Júl. 26., P, 16:15:07 CEST


Kedves Laci, Andras!
Koszonjuk a beszamolot a sikeres kirandulasotokrol, a jol vezetett tanulmanyutatokrol. Ilyenkor sajnalom, hogy nem lehetek en is ott veletek.
A kovetkezo kirandulasotokra szinten sok elmenybe legyen reszetek.
Udv. Marcsi.


> On Jul 26, 2019, at 14:32, 'Hirschler András' via Magyar Családtörténet-kutató Egyesület (MACSE) <macse at googlegroups.com> wrote:
> 
> Hunyady László megbízásából – aki most nincs gépközelben – küldöm csatolva a Macse és az MHGT közös szervezésében sorra került bécsi kirándulásról készült beszámolót.
> üdv. Hirschler András
> 
> -- 
> A Magyar Családtörténet-kutató Egyesületet (MACSE) levelezőlistája
>  
> A lista szigorúan csak az Egyesületünk életével kapcsolatos leveleket fogad. Például a tagsággal, a honlappal, az adatbázisainkkal és más projektjeinkkel, a MACSE vacsorákkal, a rendezvényeinkkel, stb. kapcsolatos leveleket várunk a listára. Szigorúan tilos a listára politikai, világnézeti, vallási vagy más az Egyesületünk életével nem szoros kapcsolatban levő témákkal foglalkozó leveleket küldeni.
> A lista címe: macse at googlegroups.com <mailto:macse at googlegroups.com>
> A lista honlapja: http://groups.google.com/group/macse?hl=hu <http://groups.google.com/group/macse?hl=hu>
> Ha le akarsz iratkozni a listáról, küldjél egy üres üzenetet erre a macse+unsubscribe at googlegroups.com <mailto:macse+unsubscribe at googlegroups.com> címre.
> A családkutatással, családtörténettel, stb. foglalkozó leveleket a nyílt (bárki által elérhető): http://levlista.theka.hu/mailman/listinfo/csaladtortenet <http://levlista.theka.hu/mailman/listinfo/csaladtortenet> levelezőlistára várjuk.
> --- 
> Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „Magyar Családtörténet-kutató Egyesület (MACSE)” csoportjára.
> Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) macse+unsubscribe at googlegroups.com <mailto:macse+unsubscribe at googlegroups.com> címre.
> Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/macse/!%26!AAAAAAAAAAAYAAAAAAAAAEpFWPKKLDBIu2BqbkqyrArCgAAAEAAAAKktzpXAsfRCnxaYNBmnGikBAAAAAA%3D%3D%40smartlines.hu <https://groups.google.com/d/msgid/macse/!%26!AAAAAAAAAAAYAAAAAAAAAEpFWPKKLDBIu2BqbkqyrArCgAAAEAAAAKktzpXAsfRCnxaYNBmnGikBAAAAAA%3D%3D%40smartlines.hu?utm_medium=email&utm_source=footer>.
> <Utibeszamolo a becsi kiran dulasunkrol 2019.07.25.pdf>



További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról