[Csaladtortenet 2] Levéltári séta Komárom - Komárno

Beszeda László beszeda.csalad at freemail.hu
2019. Okt. 11., P, 13:12:19 CEST


Tisztelt érdeklődők !
 
2019 október 15-én a CSALÁDTÖRTÉNETI KUTATÓHELYEK BARÁTI KÖRE FB csoport szervezésében levéltári sétákra hívunk minden érdeklődőt !
A kirándulás keretében látogatást teszünk a MNL Komárom-Esztergom megyei Levéltára Komáromi Fióklevéltárában és a Nyitrai Állami Levéltár Révkomáromi (Komárno) fióklevéltárában. A levéltári sétákon tájékoztatást kapunk a levéltárak történetéről, történelmi szerepéről, az ott őrzött iratokról, és családtörténet - családfa - kutatást érintő lehetőségekről.
 
Vendéglátóink, Komáromban Szabó Csaba, Révkomáromban Katarina Répásova. A levéltári látogatáson túl, annyi helyi látnivalóval ismerkedünk meg, ami az időnkbe belefér.
 
Utazás egyénileg - találkozó helye a Komáromi Fióklevéltár : Komárom, Szabadság tér 1.  A vonattal utazóknak 7:10-kor a Keletiből, vagy a 7:20-kor a Déliből induló gyors ill. személyvonatok ajánlottak.
A levéltár 30-35 perc sétára van a vasútállomástól. (az autósok besegítenek azoknak akik rászorulnak)
 
Révkomáromba  busszal megyünk át, hogy több időnk legyen pl ebédelni. Várom a jelentkezéseket a FB eseményoldalán : https://www.facebook.com/events/524592351637771/
emailben a beszeda.csalad at freemail.hu címen vagy telefonon a 06-20-404-71-80 számon, de hagyhattok üzenetet messengeren vagy Skype-on is !
 
Beszeda Laci szervező
   


További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról