[Csaladtortenet 2] Mathias Weber esketés kiolvasás

Kovacs, Balazs HU Kovacs.Balazs at egis.hu
2020. Ápr. 15., Sze, 20:24:52 CEST


Kedves Noi,
- a feleség vezetékneve: Kun, de németesen van írva: Kunin;
- a férj apja Weber Krisztián - először oda kezdték írni a feleség apja nevét (Kun), ezért van átírva;
- a férj anyja Margit (Margaritha), vezetéknév nincs kiírva (persze írhatták volna, hogy Weberin 😊), az utána lévő szó a lakhelyükre utal, "csakoviensis", azaz, ahogy látom, hogy e a bejegyzés a bánsági Csák (Tschakowa) anyakönyvében van, helyiek voltak;
- a feleség neve előtti sorban "cum honesta V.", ahol a "V." valószínűleg virgo, azaz szűz/hajadon, esetleg vidua, azaz özvegy..., de inkább hajadon lehetett, ha a szülei nevét jegyezték be, és nem az elhalt férjéét.
Üdv,
KB


-----Original Message-----
From: csaladtortenet <csaladtortenet-bounces at levlista.theka.hu> On Behalf Of Noémi Telek
Sent: Wednesday, April 15, 2020 7:35 PM
To: csaladtortenet at levlista.theka.hu
Subject: [Csaladtortenet 2] Mathias Weber esketés kiolvasás

Kedves Macsekok!

Segítenétek egy kicsit? Mathias Weber esketési bejegyzését nem tudom kiolvasni. Feleség vezetékneve Férj szüleinek a neve: apa talán Cristianum??? Anya pedig Szakoy vagy Szalay? Illetve a férj és a feleség neve közé mi lehet írva?

Mellékeltem kimásolva is és a kinket is.

Köszönöm ha ránéztek.

Üdv:

Noi

https://www.familysearch.org/ark:/61903/3:1:3Q9M-CSJ1-4SJH-L?i=492&cat=12695
  ==  ==  ==  ==  ==
Támogatott csatolmányok:jpg, jpeg, gif, png, pdf; Max. méret: ~3 MB _____________________________________________________________________________
levelező lista honlap: http://levlista.theka.hu/mailman/listinfo/csaladtortenet
Levlista fórum: http://forum.csaladkutatas.hu


A jelen e-mail bizalmas es/vagy jogilag vedett informaciot tartalmazhat, es csak a cimzettnek szol. Amennyiben az e-mailnek nem On a cimzettje, kerjuk, hogy azonnal ertesitse a feladot (Egis Gyogyszergyar Zrt., Tel:+36-1-803-5555), es a levelet torolje a rendszerebol, mivel annak engedely nelkuli kozzetetele, masolasa, terjesztese vagy hasznalata tilos. Mivel az e-mail elsosorban informacios celokat szolgal, ezert mindaddig nem keletkeztet kotelezettseget az Egis Gyogyszergyar Zrt.- re, amig azt a Tarsasag cegszeru irasos nyilatkozatban nem erositi meg.


This e-mail may contain information that is confidential and/or protected by law and is intended solely for whom it is addressed. If you are not this e-mail's named addressee, please immediately notify the sender (Egis Pharmaceuticals PLC, phone: +36-1-803-5555) and delete the e-mail from your system, since disclosing, copying, distributing or using the contents of this email in any unauthorised way is strictly prohibited. 
As this email is primarily for the provision of information Egis Pharmaceuticals PLC accepts no liability for its content, unless that content is subsequently confirmed by the company in writing.


További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról