[Csaladtortenet 2] [MACSE: 22200] Családfa-kérdés

Roland Ákos Jakab jakabrolandakos at yahoo.com
2020. Júl. 29., Sze, 10:15:55 CEST


 Kedves Zoltán!
A Wikipedia 3 Josefstadtot említ Csehországban, melyiket nézted?
https://de.wikipedia.org/wiki/Josefstadt
Üdv: Ákos

    On Wednesday, July 29, 2020, 10:07:32 AM GMT+2, Török Zoltán Piusz <zoltan-torok at hotmail.hu> wrote:  
 
  #yiv4440718176 P {margin-top:0;margin-bottom:0;}Üdv! 
Segítséget szeretnék kérni, mert elakadtam a kutatásban. Egyik ősöm, Tomay vagy Tomai Ágnes, 1835 körül született. A halotti bejegyzése alapján születési helye Josefstadt, Csehország. Itt viszont nem találom születését. Szülei Tomay vagy Tomai János és Müller Salomea voltak. Mellékelem a halotti bejegyzést is.
Üdv

-- 
A Magyar Családtörténet-kutató Egyesületet (MACSE) levelezőlistája
 
A lista szigorúan csak az Egyesületünk életével kapcsolatos leveleket fogad. Például a tagsággal, a honlappal, az adatbázisainkkal és más projektjeinkkel, a MACSE vacsorákkal, a rendezvényeinkkel, stb. kapcsolatos leveleket várunk a listára. Szigorúan tilos a listára politikai, világnézeti, vallási vagy más az Egyesületünk életével nem szoros kapcsolatban levő témákkal foglalkozó leveleket küldeni.
A lista címe: macse at googlegroups.com
A lista honlapja: http://groups.google.com/group/macse?hl=hu
Ha le akarsz iratkozni a listáról, küldjél egy üres üzenetet erre a macse+unsubscribe at googlegroups.com címre.
A családkutatással, családtörténettel, stb. foglalkozó leveleket a nyílt (bárki által elérhető): http://levlista.theka.hu/mailman/listinfo/csaladtortenet levelezőlistára várjuk.
--- 
Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „Magyar Családtörténet-kutató Egyesület (MACSE)” csoportjára.
Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) macse+unsubscribe at googlegroups.com címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/macse/VE1P194MB0749284A9CA3404F1F411B5CF1700%40VE1P194MB0749.EURP194.PROD.OUTLOOK.COM.
  


További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról