[Csaladtortenet 2] [MACSE: 22416] macse-gyorskereső

Hunyady László hunyady.laszlo at chello.hu
2020. Sze. 29., K, 15:50:01 CEST


Gratulálok! Tetszik! Minden kutatónak figyelmébe ajánlom.
üdv.
Hunyady László


Az iPhone-omról küldve

> 2020. szept. 29. dátummal, 12:00 időpontban György Négyesi <negyesigy at gmail.com> írta:
> 
> 
> Nagyon köszönöm
> 4si Gyuri
> 30 4358481
> sakk-magazin.hu/4si
> 
> 
> LERCH JANOS <lerch.janos at gmail.com> ezt írta (időpont: 2020. szept. 29., K, 11:55):
>> T. Tagtársak, Kutatótársak !
>> .
>> Jelzem, hogy a MACSE weboldalakhoz elhelyezésre került egy Gyorskereső elérhetősége:
>> Ez elérhető a kezdőlapról és minden oldal lábsorából is. ( https://macse.hu/society/gyorskereso.php )
>> A gyorskeresőt elsősorban azoknak ajánljuk akik még nem rendelkeznek kellő áttekintéssel és tapasztalattal a macse weboldalak tartalmára és menüszerkezetére, így ezzel gyorsabban megtalálják a keresett információt tartalmazó oldalt.
>> A feltett gyorskereső egy szabadszavas kereső amely egy beírt keresőszó (kulcsszó) vagy szórészlet alapján keres és jelenít meg eredménylistát, ebből választva rákattintással közvetlenűl a keresett oldalra jutunk.
>> Az eredményes kereséshez célszerű rövid keresőszót, vagy szórészletet használni. Karaktert helyettesítő (joker) jelek alkalmazása szükségtelen mivel a keresőbe ez a képesség alapból beépített. Esetenként ezek használata kifejezetten hátrányosan befolyásolja az eredménylistát.   
>> A kereső oldal baloldali mezőjében elhelyezésre került néhány gyakori kulcsszó, rákattintva beírás nélkül is megjelenik az eredménylista.
>> (Természetesen a láb-sorból továbbra is elérhető a weboldalak Tematikus és ABC-s oldaltérképe, ezek tanulmányozása is igen hasznos)
>> Az adattárakban való kereséshez továbbra is a https://macse.hu/society/adattarak.php oldal használatát ajánljuk.
>> .
>> A Gyorskeresővel kapcsolatban a jobbító szándékú leveleket az oldalak lábsorában is látható webmester at macse.hu e-mail címre kérjük kükdeni.  .
>> üdv.
>> Lerch János
>> MACSE Webmester
>> webmester at macse.hu
>> //-------------------------------------- 
>> 
>> 	Mentes a vírusoktól. www.avg.com
>> -- 
>> A Magyar Családtörténet-kutató Egyesületet (MACSE) levelezőlistája
>> 
>> A levelezőlistára első sorban a tagsággal, a honlappal, az adatbázisainkkal és más projektjeinkkel, rendezvényeinkkel, stb. kapcsolatos leveleket várunk. Szigorúan tilos a listára politikai, világnézeti, vallási vagy más, az Egyesületünk életével és a családfa- és családtörténet-kutatással nem szoros kapcsolatban lévő témákkal foglalkozó leveleket küldeni.
>> A lista címe: macse at googlegroups.com
>> A lista honlapja: http://groups.google.com/group/macse?hl=hu
>> Ha le akarsz iratkozni a listáról, küldj egy üres üzenetet a macse+unsubscribe at googlegroups.com címre.
>> A családkutatással, családtörténettel, stb. foglalkozó leveleket a nyílt (bárki által elérhető) http://levlista.theka.hu/mailman/listinfo/csaladtortenet levelezőlistára is el lehet küldeni.
>> --- 
>> Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „Magyar Családtörténet-kutató Egyesület (MACSE)” csoportjára.
>> Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) macse+unsubscribe at googlegroups.com címre.
>> Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/macse/CAGu-HK83MiyPbCEuZ2_hLRYjrXM%3DvkT95JY04zr6oH%2BMth_tMg%40mail.gmail.com.
> 
> -- 
> A Magyar Családtörténet-kutató Egyesületet (MACSE) levelezőlistája
> 
> A levelezőlistára első sorban a tagsággal, a honlappal, az adatbázisainkkal és más projektjeinkkel, rendezvényeinkkel, stb. kapcsolatos leveleket várunk. Szigorúan tilos a listára politikai, világnézeti, vallási vagy más, az Egyesületünk életével és a családfa- és családtörténet-kutatással nem szoros kapcsolatban lévő témákkal foglalkozó leveleket küldeni.
> A lista címe: macse at googlegroups.com
> A lista honlapja: http://groups.google.com/group/macse?hl=hu
> Ha le akarsz iratkozni a listáról, küldj egy üres üzenetet a macse+unsubscribe at googlegroups.com címre.
> A családkutatással, családtörténettel, stb. foglalkozó leveleket a nyílt (bárki által elérhető) http://levlista.theka.hu/mailman/listinfo/csaladtortenet levelezőlistára is el lehet küldeni.
> --- 
> Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „Magyar Családtörténet-kutató Egyesület (MACSE)” csoportjára.
> Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) macse+unsubscribe at googlegroups.com címre.
> Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/macse/CAK1gdT%3DgHaaemNVcm2JWS-vCNypDN44qst_EVc4KqWk%2BabLZMg%40mail.gmail.com.


További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról