[Csaladtortenet 2] [MACSE: 23306] GULAG és GUPVI kutatás

Roland Ákos Jakab jakabrolandakos at yahoo.com
2021. Feb. 22., H, 11:58:38 CET


 Köszönjük!És nem csak a konferencia érdekes, hanem Péter linkjén többszáz oldalas, a témával foglalkozó kötetek tölthetők le pdf-ben.



    On Monday, February 22, 2021, 11:45:10 AM GMT+1, Kriston Péter <kriston.peter at digikabel.hu> wrote:  
 
 Holnapig lehet jelentkezni erre a konferenciára:

https://www.gulag.hu/


Üdv.
Kriston Péter

-- 
A Magyar Családtörténet-kutató Egyesületet (MACSE) levelezőlistája
 
A levelezőlistára első sorban a tagsággal, a honlappal, az adatbázisainkkal és más projektjeinkkel, rendezvényeinkkel, stb. kapcsolatos leveleket várunk. Szigorúan tilos a listára politikai, világnézeti, vallási vagy más, az Egyesületünk életével és a családfa- és családtörténet-kutatással nem szoros kapcsolatban lévő témákkal foglalkozó leveleket küldeni.
A lista címe: macse at googlegroups.com
A lista honlapja: http://groups.google.com/group/macse?hl=hu
Ha le akarsz iratkozni a listáról, küldj egy üres üzenetet a macse+unsubscribe at googlegroups.com címre.
A családkutatással, családtörténettel, stb. foglalkozó leveleket a nyílt (bárki által elérhető) http://levlista.theka.hu/mailman/listinfo/csaladtortenet levelezőlistára is el lehet küldeni.
--- 
Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok szolgáltatásbeli Magyar Családtörténet-kutató Egyesület (MACSE) csoportra.
Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) macse+unsubscribe at googlegroups.com címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/macse/0e14a1255a43af84f1771a67107e7674%40digikabel.hu.
  


További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról