[Csaladtortenet 2] [MACSE: 26109] AKuFF könyvtárlista+

Burian Felician burian_felician at yahoo.com
2022. Ápr. 12., K, 00:40:16 CEST


Levelem postázása után kiderült, hogy a szóban forgó lista nem nyilvános. Ennek megfelelően, kérlek benneteket, tartsuk ezt tiszteletben. Köszönöm.
Felicián 

   ----- Forwarded Message ----- From: 'Burian Felician' via Magyar Családtörténet-kutató Egyesület (MACSE) <macse at googlegroups.com>To: MACSE levlista <macse at googlegroups.com>; Családtörténet levlista <csaladtortenet at levlista.theka.hu>Sent: Monday, April 11, 2022, 10:10:36 PM GMT+3Subject: [MACSE: 26109] AKuFF könyvtárlista
 Kedves Társak,
Valamikor egyik társunk feltette erre a levelezőlistára az AKuFF tulajdonában lévő családfa-kutatással kapcsolatos könyvek, kiadványok listáját (vagy a megfelelő linket). Le is mentettem akkor, de most nem találom.
Kérem kedves társunkat, ossza meg ismét velünk (velem) ezt az információt.
Köszönöm!
Felicián 





-- 
A Magyar Családtörténet-kutató Egyesületet (MACSE) levelezőlistája
 
A levelezőlistára első sorban a tagsággal, a honlappal, az adatbázisainkkal és más projektjeinkkel, rendezvényeinkkel, stb. kapcsolatos leveleket várunk. Szigorúan tilos a listára politikai, világnézeti, vallási vagy más, az Egyesületünk életével és a családfa- és családtörténet-kutatással nem szoros kapcsolatban lévő témákkal foglalkozó leveleket küldeni.
A lista címe: macse at googlegroups.com
A lista honlapja: http://groups.google.com/group/macse?hl=hu
Ha le akarsz iratkozni a listáról, küldj egy üres üzenetet a macse+unsubscribe at googlegroups.com címre.
A családkutatással, családtörténettel, stb. foglalkozó leveleket a nyílt (bárki által elérhető) http://levlista.theka.hu/mailman/listinfo/csaladtortenet levelezőlistára is el lehet küldeni.
--- 
Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „Magyar Családtörténet-kutató Egyesület (MACSE)” csoportjára.
Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) macse+unsubscribe at googlegroups.com címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/macse/308111750.439363.1649704229058%40mail.yahoo.com.
  


További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról