[Csaladtortenet 2] [MACSE: 28622] Re: szomorú hír

Marcsi H hamory.marcsi.49 at gmail.com
2023. Sze. 12., K, 01:50:48 CEST


Kedves Tagtársak!
Szomorú szivvel gondolok arra, hogy egy jóságos embert távozott  közülünk az élők sorából, de vigaszunk legyen, hogy találkozunk az Űr szine előtt Jánossal is.
Isten adjon mielőbbi megnyugvást a családtagjai számára, gyógyulást vérző szivükre. Nyugodjon békében.
Maria Ribeiro Hámory.

> On Sep 11, 2023, at 18:01, gelei.judit at gmail.com wrote:
> 
> Kedves Kutatótársaim!
> 
> Elvesztettünk egy igaz embert, egy szorgalmas csöndes szerény kutatót, egy barátot és kollégát, az Erdélyi Genealógiai Társaság <http://erdelygen.uw.hu/index.php> megalapítóját és vezetőjét, aki egymaga elképesztő számú erdélyi anyakönyvet digitalizált és gyűjtött be más  munkatársaktól. Bár Sepsiszentgyörgyben szerény körülmények között élt, de arra valahogy mindig talált lehetőséget, hogy felkeressen számtalan falut, hogy anyakönyveit lefényképezze és mindig segítőkészen osztotta meg anyagait velünk, akik erdélyi felmenőink után kutatunk. A MACSE történetében alapítótagként is jelentős nyomot hagyott, többször részt vett taggyűlésen, ünnepi összejövetelünkön, sőt adománnyal segítette munkánkat.
> 
> Hiányozni fog, máris nagyon hiányzik. Tartsuk meg jó emlékezetünkben és legyen példaképünk az önzetlen munkálkodásban!
> 
> Szomorú szívvel
> 
> Gelei Judit
> 
> 2023. 09. 11. 8:57 keltezéssel, István Zoltán Páll írta:
>> Tisztelt MACSE tagtársak!
>> Ma reggel értesített sepsiszentgyörgyi barátom a szomorú hírről, hogy
>> kedves, tiszteletreméltó, nagytudásu tagtársunk, Kocs János, aki sokunknak
>> többször is segített, eltávozott.Nyugodjék békességben és az örök
>> világosság fényeskedjék Neki.
>> 
>> Megtartjuk emlékezetünkben!
>> Szomorú szívvel
>> 
>> 
>> Páll István
>> Százhalombatta
>> 
> 
> -- 
> A Magyar Családtörténet-kutató Egyesületet (MACSE) levelezőlistája
> 
> A levelezőlistára első sorban a tagsággal, a honlappal, az adatbázisainkkal és más projektjeinkkel, rendezvényeinkkel, stb. kapcsolatos leveleket várunk. Szigorúan tilos a listára politikai, világnézeti, vallási vagy más, az Egyesületünk életével és a családfa- és családtörténet-kutatással nem szoros kapcsolatban lévő témákkal foglalkozó leveleket küldeni.
> A lista címe: macse at googlegroups.com <mailto:macse at googlegroups.com>
> A lista honlapja: http://groups.google.com/group/macse?hl=hu <http://groups.google.com/group/macse?hl=hu>
> Ha le akarsz iratkozni a listáról, küldj egy üres üzenetet a macse+unsubscribe at googlegroups.com <mailto:macse+unsubscribe at googlegroups.com> címre.
> A családkutatással, családtörténettel, stb. foglalkozó leveleket a nyílt (bárki által elérhető) http://levlista.theka.hu/mailman/listinfo/csaladtortenet <http://levlista.theka.hu/mailman/listinfo/csaladtortenet> levelezőlistára is el lehet küldeni.
> --- 
> Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „Magyar Családtörténet-kutató Egyesület (MACSE)” csoportjára.
> Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) macse+unsubscribe at googlegroups.com <mailto:macse+unsubscribe at googlegroups.com> címre.
> Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/macse/db1c0dca-2f9c-e5a0-b498-b35d7e0f5380%40gmail.com <https://groups.google.com/d/msgid/macse/db1c0dca-2f9c-e5a0-b498-b35d7e0f5380%40gmail.com?utm_medium=email&utm_source=footer>.



További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról