[Csaladtortenet 2] Hunyady Lászlótól / indul a FORUM

Hunyady László hunyady.laszlo at chello.hu
2011. Aug. 26., P, 11:18:57 CEST


Kedves Családfakutatók!

    Mint a Magyar Családtörténet-kutató Egyesület elnöke azt a megtisztelő megbízást kaptam az Egyesületünk vezetőségétől, hogy tájékoztassalak Titeket, hogy útra indítunk egy új szolgáltatást, a Családkutató Fórumot a családfakutatók széles tábora részére.

    Évek óta figyelemmel kisérem elsősorban az angolszász és német hasonló fórumokat, és látom, milyen kitűnően beváltak, hogy a kutatók mennyire egymás segítségére tudnak lenni. Remélem ez nálunk is népszerűségnek fog örvendeni.

A Fórumra mindenki szabadon regisztrálhat, ott témákat választhat, így problémáit olyan kutatokkal tudja megbeszélni, akik hasonló területen szereztek ismereteket, ott kutatnak. Természetesen a hozzászólást csak regisztrált felhasználóink számára engedélyezhetjük. 

Felhasználóink a regisztrálással tudomásul veszik, hogy a Fórumra írt hozzászólásaik az interneten bárki számára hozzáférhetők. A Fórumon az áttekinthetőség érdekében korlátozzuk a témák számát. Olyan hozzászólásokat, amelyek nem sorolhatók be a rendszerezett témákba, kérjük, az Off-topic Teázóba írjatok. Kaszinózás céljára szintén ezt használjátok.

A Fórum moderátora Papcsik Béla, a MACSE alelnöke forummacse at gmail.com észrevételeket, javaslatokat új téma nyitására szívesen fogad.

 

Üdvözlettel,

Hunyady László

Elnök

Magyar Családtörténet-kutató Egyesület


További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról