[Csaladtortenet 2] Hunyadytól / MACSE klub

Hunyady László hunyady.laszlo at chello.hu
2012. Május. 15., K, 07:18:04 CEST


Kedves MACSE Tagok és Családfakutatók,

Tegnap este jó érzés volt családfakutatóként részt venni a MACSE első klub előadásán. Dr. Reisz Csaba egy kitűnően összefogott előadást tartott "Az amatőr családfakutatás" címmel. Előadásában visszatérően kiemelte a MOL azon fő törekvését, hogy a levéltárak minél több, és jobb szolgáltatást nyújtsanak a látogatok, a családfakutatók részére. Dicsérte megalakulásunkat, eddigi tevékenységünket. Köszönet érte! 

Részletesen nem látom szükségét, hogy előadását itt összefoglaljam, hiszen, akit érdekelt az ustream közvetítésen követhette az eseményeket. Sikerült az egész előadást videóra is felvenni, amit a honlapunkra fel fogunk tenni.

Megbeszéltük, hogy minden hónap második hétfőjén fogjuk tartani a klubestéket és igyekszünk hasonló érdekes előadásokat szervezni. Biztos vagyok benne, hogy Szirmay Gábor klubtársunk ezt biztosítani fogja és Beszeda Laci a mostanihoz hasonlóan ezt sikeresen meg fogja szervezni.

Kiemelten szeretnék köszönetet mondani Eötvös György igazgató úrnak a Családfa Kft igazgatójának http://familytree.hu/hu és Kalamár Katinak munkatársának a kitűnő szervezésért, kedvességért, ahogy minket kávéval, itallal, süteményekkel és főként szeretettel fogadtak. 

Büszkék lehetünk arra, hogy egyesületi tagságunk olyan három nagy tudású szakemberrel bővült tegnap este, mint dr. Reisz úr, Eötvös úr és Kalamár Kati.

Remélem a tegnapi nappal elindított klub esték hagyományossá válnak, és sok örömet fognak a jövőben okozni nekünk, családfakutatóknak.

üdvözlettel,

Hunyady László

MACSE elnök


További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról