[Csaladtortenet 2] Latin segítség kérése-Tanácsok halotti anyakönyvekhez

Kurucz Dániel dani7734 at freemail.hu
2019. Júl. 15., H, 20:44:52 CEST


Egyházit keresek, a legszélső határ 1892 de ez nagyon merész feltételezés a részemről, ugyanis az illető 1792-ben született..és még vannak sokan mások :)
Zsuzsa Papes <papeszsuzsa at gmail.com> írta:
>Talán egy egy időszakban valahol máshol anyakönyveztek.Mucsfát például 1898.ban Izményben anyakönyvezték. Államit vagy egyházit keresel?  Kurucz Dániel <dani7734 at freemail.hu> ezt írta (időpont: 2019. júl. 15., H, 19:53):

>>Kedves Zsuzsa!Ezt az utat már megjártam :) Hidasról, Kismányokról, Mucsfáról keresek leginkább, innen kérem le a flimszámot, de nincs a filmen lévő anyakönyveken a halottijuk...Válaszodat köszönöm! :) Dani
>>Zsuzsa Papes <papeszsuzsa at gmail.com> írta:

>>>Szia!  Nem tudom hol keresel és mit.Ide a a "place"hoz beírod a település nevét,katt a keresésre.Utána jobb oldalonfelhozza ,hogy milyen egyházi és állami anyakönyvben lehet keresni.Kiválasztod a megfelelőt,aztán csaka keresett felekezetet kell kiválasztani az egyházinál,és keresgélhetsz.Ha mindezt tudtad,akkor bocs. :) Nemírtál semmi konkrétumot. https://www.familysearch.org/search/catalog/search  A latin szöveghez,egy nálam jobb szemű latinos kell :) Abban sajnos nem nagyon tudok segíteni Üdv:Zsuzsa Kurucz Dániel <dani7734 at freemail.hu> ezt írta (időpont: 2019. júl. 15., H, 17:06):

>>>>Kedves Kutatótársak! Le tudnátok fordítani nekem az általam jelzett, latin nyelvű szöveget?Továbbá még olyan kérdésem lenne, hogy én Baranya-illetve Tolna megyei települések halotti anyakönyveit keresem, de nem találom, pedig tudom a halál helyét, és a körül-belüli időpontját. Ennek ellenére nem találom őket, pedig átnéztem nem egyszer a filmeket, és kikerestem jópárat családkönyvekből, de van ami még ott sem szerepel. Ilyenkor mit tegyek? Válaszaitokat, segítségeteket előre is köszönöm! Dani
>>>>A levél óriásfájlt tartalmaz.
>>>>Fájlnév: Schneider J�nos P�ter szerk..jpg (6.7 MB)
>>>>Letöltés: http://freemail.hu/mail/oriaslevel.fm?id=604bb0a1812ca917aa8dafefd405f75d
>>>>  ==  ==  ==  ==  ==
>>>>Támogatott csatolmányok:jpg, jpeg, gif, png, pdf; Max. méret: ~3 MB
>>>>_____________________________________________________________________________
>>>>levelező lista honlap: http://levlista.theka.hu/mailman/listinfo/csaladtortenet
>>>>Levlista fórum: http://forum.csaladkutatas.hu








További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról