[Csaladtortenet 2] Fwd: [MACSE: 20593] Egri kutatás

Zám László laszlo.zam at freemail.hu
2019. Okt. 5., Szo, 17:24:29 CEST


                           Kedves Péter!

     Eger, Szechenyi u.5.sz,  Dr. Horváth Istvánnal egyeztetnék A.K. kutatás ügyben. Nem Katinszky Erzsébet volt Bárány Kálmán neje és Bárány Gézáé Katinszky Katalin? Most jövök ki az anyakönyvekből.
                                                                     László

                                                                                                            
 
-------- Továbbított levél --------

Feladó: Péter Bárány <peter at barany.hu>
Dátum: 2019 október 5 09:16:35
Tárgy: [MACSE: 20593] Egri kutatás
Címzett: MACSE levelező <macse at googlegroups.com>
 
Kedves kutakodók!

Egerben szeretnék a pogári időszakra eső időben /1908-1910/ rk. anyakönyvet kutatni. Ugyanis nagyszüleim /Bárány Kálmán és Katinszky Katalin/ házasságkötését keresem, s az elképzelhető helyeken a polgári könyvekben sehol sem találom. Halványan feltételezem, hogy a polg. fotózásoknál valamiért kimaradhattak.
Egyszóval, tanácsot kérnék, /hol tartják a régi bazilikai anyakönyveket - a Telekessy utcában, avagy magában a Bazilika épületében?/ kihez érdemes fordulni, akár időpont egyeztetés végett is.
Köszönettel: BPéter

 
--
A Magyar Családtörténet-kutató Egyesületet (MACSE) levelezőlistája
 
A lista szigorúan csak az Egyesületünk életével kapcsolatos leveleket fogad. Például a tagsággal, a honlappal, az adatbázisainkkal és más projektjeinkkel, a MACSE vacsorákkal, a rendezvényeinkkel, stb. kapcsolatos leveleket várunk a listára. Szigorúan tilos a listára politikai, világnézeti, vallási vagy más az Egyesületünk életével nem szoros kapcsolatban levő témákkal foglalkozó leveleket küldeni.
A lista címe: macse at googlegroups.com
A lista honlapja: http://groups.google.com/group/macse?hl=hu
Ha le akarsz iratkozni a listáról, küldjél egy üres üzenetet erre a macse+unsubscribe at googlegroups.com címre.
A családkutatással, családtörténettel, stb. foglalkozó leveleket a nyílt (bárki által elérhető): http://levlista.theka.hu/mailman/listinfo/csaladtortenet levelezőlistára várjuk.
---
Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „Magyar Családtörténet-kutató Egyesület (MACSE)” csoportjára.
Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) macse+unsubscribe at googlegroups.com címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/macse/20191005091625.Horde.-yfAGrRjrGjud9cOxSCRPg1%40webmail.telekom.hu.


További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról