[Csaladtortenet 2] MyHeritage - 14 napos próbaidőszak - tapasztalat

Roland Ákos Jakab jakabrolandakos at yahoo.com
2020. Dec. 23., Sze, 18:47:45 CET


 Kedves Zsuzsa!Viszont kívánom! Áldott, békés karácsonyt kívánok neked és mindenkinek itt a listán! :-)
Üdv: Ákos
    On Wednesday, December 23, 2020, 06:41:36 PM GMT+1, Zsuzsa Papes <papeszsuzsa at gmail.com> wrote:  
 
 Kedves Ákos!     Értem! 🤗 boldog ünnepeket kívanok!🎄🎄🎄🎄🎄🎄
Roland Ákos Jakab <jakabrolandakos at yahoo.com> ezt írta (időpont: 2020. dec. 23., Sze 18:16):

 Kedves Zsuzsa!Amint írtam is:"A karácsony előtti rohanás miatt teljesen el is felejtettem a próbaidőszak határidejét."Egyedül azért írtam meg ide, hogy ha más is véletlen így jár, még akkor sincs veszve semmi, korrekt és segítőkész a cég.Ennyi a plusz az egész történetben. A többi természetesen eleve le van írva, mindenki saját felelősségre veszi igénybe.
A történtek fényében kétféleképpen dönthettem:
1. Megtartom magamnak a bénázásomat és csodálatos megmenekedésemet.2. Mások számára segítségül megosztom a történteket.Ez utóbbi mellett döntöttem.Üdv: Ákos
    On Wednesday, December 23, 2020, 06:01:59 PM GMT+1, Zsuzsa Papes <papeszsuzsa at gmail.com> wrote:  
 
 Nem értem! Amikor az ingyenes 14 napot igénybe vesszük,oda van irva,hogy a lejárta után vonják a dijakat.Ezért ez nem lehet meglepetés. Az ingyenes kutatás utolsó napjan le kell mondani! Ennyi! Sőt megkérdezik miert mondom le.Azt válaszoltam mert dráganak találom.Kaptam még 14 napot ingyen
Roland Ákos Jakab via csaladtortenet <csaladtortenet at levlista.theka.hu> ezt írta (időpont: 2020. dec. 23., Sze 15:17):

Kedves Kutatótársak!
Hadd osszak meg egy pozitív tapasztalatot a MyHeritage oldal kapcsán.
Bizonyára sokakban ott az aggódás, hogy félnek kipróbálni a 14 napos próbaidőszakot, mert ott lebeg a Damoklész kardja a fejünk fölött, hogy kifuthatunk a próbaidőszakból, és ránk verik az éves tagdíjat.

Velem pontosan ez történt. Tegnap reggel arra ébredtem, hogy jött az e-mail, hogy a MyHeritage a PayPal-on keresztül legombolt cirka 50.000 Ft-ot a bankszámlámról. A karácsony előtti rohanás miatt teljesen el is felejtettem a próbaidőszak határidejét.
Az első sokkot követően a honlapon szépen kikerestem a kontaktnak megadott telefonszámot, ahol az angol nyelvű (sajnos ez az egy hátránya van) ügyintézőnek elmondtam a bánatomat, hogy nem sikerült időben megszüntetni a próbaidőt, de ha van mód rá, kérem tegyék meg, és térítsék vissza az összeget.
Az úriember roppant megértő volt, biztosított róla, hogy továbbítja az illetékesek felé az igényemet, és a mai nappal már vissza is jött a pénz. (Pár adatot kellett csak megadni: profil azonosítószám, regisztrációs e-mail cím és a profil neve, az sem volt gond, hogy a profilomhoz névként egy monogram volt csak megadva).Igazán korrektek voltak, holott én hibáztam és nem lettek volna kötelesek visszafizetni.

Csak tanulságként írom, mert más is kerülhet ilyen helyzetbe. Nem érdemes elkeseredni, fel kell őket hívni!

Üdv: Ákos
  ==  ==  ==  ==  ==
Támogatott csatolmányok:jpg, jpeg, gif, png, pdf; Max. méret: ~3 MB
_____________________________________________________________________________
levelező lista honlap: http://levlista.theka.hu/mailman/listinfo/csaladtortenet
Levlista fórum: http://forum.csaladkutatas.hu

  
  


További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról