[Csaladtortenet 2] [MACSE: 12608] Egyelőre túléltem

lauri at laurinyecz.hu lauri at laurinyecz.hu
2015. Ápr. 24., P, 13:04:35 CEST


Kedves Laci!

Már nem is merek aggódni! :)
Örülök, hogy jól (?) vagy, a humorod a régi! :)
Rád férne egy kis pihenő!

Én most lejöttem Godisára füvet nyírni, a horgásztavat megfigyelő egyik videokamerát javítani, no meg persze horgászni. Az indexelés most szünetel. 

Pali.

-----Original Message-----
From: macse at googlegroups.com [mailto:macse at googlegroups.com] On Behalf Of Bocsor László
Sent: Friday, April 24, 2015 10:27 AM
To: Macse; Csaladtortenet
Subject: [MACSE: 12608] Egyelőre túléltem

Kedves Aggódók!

Nem azért írtam a betegségemről, hogy felbolygassam a méhkast és levélözönt idézzek (ami meg kell jegyeznem, hogy igen jól esett, még teljesen idegenek is írtak), hanem csak a felesleges keresgélést akartam megspórolni Nektek.
Ha Isten úgy akarja, akkor még 100 évig is élhetek, csak nem mindegy, hogy hogyan.

Tegnap este egy mentő bevitt a gyöngyösi kórházba, egy cigány férfivel (nem látszott rajta, fehér volt) együtt, akinek állítólag ugyanaz a baja volt. Egy listatársunk Bérről jelezte, hogy náluk is dühöng a hasmenés,hányás. Közel két órás várakozás után vizsgálgatás következett, majd csodák csodája kaptunk egy-egy ágyat és egy dupla infúziót.
Az éjszaka folyamán betegtársam egyszer sem volt WC-n, én csak 7-szer tettem látogatást 23-tól reggel 5-ig. Reggel 7 elött reggeli helyett kaptunk egy infúziót, majd egy csomó papirt alá kellett írni és ki lettünk rúgva. Az egyetlen eredmény, hogy a hányás megszünt.
Szerencsére a sorstársamért eljöttek autóval, így nem kellett megint taxival mennem. Most itthon vagyok, szedem a zsák gyógyszert, azután majd meglátjuk.

Az ismeretlen aggódóknak üzenem, hogy nem kell félni az indexeléstől, Skype-on keresztül nem fertőzök meg senkit.
Üdv.mindenkinek,Laci

--
A Magyar Családtörténet-kutató Egyesületet (MACSE) levelezőlistája

A lista szigorúan csak az Egyesületünk életével kapcsolatos leveleket fogad. Például a tagsággal, a honlappal, az adatbázisainkkal és más projektjeinkkel, a MACSE vacsorákkal, a rendezvényeinkkel, stb. kapcsolatos leveleket várunk a listára. Szigorúan tilos a listára politikai, világnézeti, vallási vagy más az Egyesületünk életével nem szoros kapcsolatban levő témákkal foglalkozó leveleket küldeni.
A lista címe: macse at googlegroups.com
A lista honlapja: http://groups.google.com/group/macse?hl=hu
Ha le akarsz iratkozni a listáról, küldjél egy üres üzenetet erre a  macse+unsubscribe at googlegroups.com címre.
A családkutatással, családtörténettel, stb. foglalkozó leveleket a nyílt (bárki által elérhető): http://levlista.theka.hu/mailman/listinfo/csaladtortenet levelezőlistára várjuk.További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról