[Csaladtortenet 2] [MACSE: 14038] anyakönyvi bejelentkezés

Dr. Hatvany Béla Csaba csaba at hatvany.de
2016. Júl. 5., K, 22:21:10 CEST


Kedves Listatársak,

 

miután több levél érkezett a fenti tárgyban, ellenőriztem az ANYAKÖNYVEK adatbázishoz való hozzáférést. Én nem észleltem semmiféle  rendellenességet, noha ezt háromszor is teszteltem. 

Ebből azt következtetek, hogy nem a forráskódban van a hiba, mert ugyebár mostanáig is hiba nélkül működött a hozzáférés és én semmit sem változtattam a kódon, hanem a kapcsolat az adatbázissal valamilyen oknál fogva megszakad. 

Lehet, hogy a szolgáltatónál van valami gond.

Szíves türelmeteket kérem egy pár napi és ha akkor még mindig észlelünk valamiféle rendellenességet, megnézem mit lehet csinálni.

 

Üdv,

Csaba

Von: 'Munkácsi-Nagy Krisztina-Sándor' via Magyar Családtörténet-kutató Egyesületet (MACSE) [mailto:macse at googlegroups.com] 
Gesendet: Dienstag, 5. Juli 2016 13:49
An: MACSE levelező
Betreff: [MACSE: 14038] anyakönyvi bejelentkezés

 

Tisztelt Tagtársak!

 

Igaz intenzív, de folyamatos (szünet nélküli) használat mellett ma már negyedszer-ötödször vágott ki a MACSE polgári anyakönyvi adatbázisból a rendszer. És ez nem először fordul elő. Van valakinek hasonló tapasztalata? Pótolható az "elveszett" bejelentkezés-szám, ill. ehhez mit kell tenni (minden alkalmat külön jelezni)?

Üdvözlettel:

 

Nagy Sándor

-- 
A Magyar Családtörténet-kutató Egyesületet (MACSE) levelezőlistája
 
A lista szigorúan csak az Egyesületünk életével kapcsolatos leveleket fogad. Például a tagsággal, a honlappal, az adatbázisainkkal és más projektjeinkkel, a MACSE vacsorákkal, a rendezvényeinkkel, stb. kapcsolatos leveleket várunk a listára. Szigorúan tilos a listára politikai, világnézeti, vallási vagy más az Egyesületünk életével nem szoros kapcsolatban levő témákkal foglalkozó leveleket küldeni.
A lista címe: macse at googlegroups.com
A lista honlapja: http://groups.google.com/group/macse?hl=hu
Ha le akarsz iratkozni a listáról, küldjél egy üres üzenetet erre a macse+unsubscribe at googlegroups.com címre.
A családkutatással, családtörténettel, stb. foglalkozó leveleket a nyílt (bárki által elérhető): http://levlista.theka.hu/mailman/listinfo/csaladtortenet levelezőlistára várjuk.További információk a(z) csaladtortenet levelezőlistáról